PSD are cei mai buni candidați pentru Primăriile Poienarii de Muscel, Albeștii de Muscel și Mioarele!

Ieri a avut loc lansarea candidaților PSD Argeș pentru funcțiile de primari în comunele Poienarii de Muscel, Albeștii de Muscel și Mioarele. Sunt trei localități superbe din Muscel care, însă, au nevoie de o schimbare în ceea ce privește administrarea.

Gheorghe Galileu Chițu este candidatul PSD pentru funcția de primar la Poienarii de Muscel. Este un gospodar apreciat în localitate, un om care a construit și care vrea să construiască pentru un viitor mai bun la Poienarii de Muscel.

 

”Mă onorează și mă obligă încrederea acordată. Poienarii de Muscel are nevoie de o schimbare, iar șansa pentru dezvoltarea armonioasă a localității este echipa PSD!”, a declarant Gheorghe Galileu Chițu.

 

Corinel Țigău, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Albeștii de Muscel, afirmă că este necesar un nou început pentru localitatea sa natală. “Împreună cu președintele Ion Mînzînă, cu parlamentarii noștri și echipa pe care o propun pentru Consiliul Local vom reuși să schimbăm în bine comuna noastră! Obiectivele pe care le propun pentru perioada 2024-2028 înseamnă investiții și proiecte care vor conduce la modernizarea localității Albeștii de Muscel și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru toți locuitorii”, a declarant Corinel Țigău.

 

 

Gabriel Hepeneț, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Mioarele, este un profesionist al administrației publice și știe bine ce este de făcut pentru dezvoltarea localității.
”Sunt atât de multe de făcut la Mioarele! E nevoie de alimentare cu apă, de modernizarea drumurilor, a iluminatului public. Avem o comună frumoasă, iar dezvoltarea turismului local ar trebui să fie o prioritate! Toate acestea se pot realiza în echipă și cu sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor PSD”, a spus Gabriel Hepeneț.

 

La Adunările Generale au fost senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali.

 


 

”PSD are cei mai buni candidați pentru Primăriile Poienarii de Muscel, Albeștii de Muscel și Mioarele. Oamenii din aceste localități merită să aibă primari #gospodari care știu ce au de făcut și cărora le pasă de consătenii lor și de comunele lor natale. Gheorghe Galileu Chițu, Corinel Țigău și Gabriel Hepeneț sunt acești gospodari! Îi vom sprijini în toate eforturile lor de a dezvolta și moderniza comunele Poienarii de Muscel, Poienarii de Argeș și Mioarele!”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.