Ion Mînzînă, în mijlocul gospodarilor din Târgul de Florii de la Slobozia

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost azi în Târgul de Florii de la Slobozia pentru a se întâlni din nou cu gospodarii din sudul județului. Alături de Ion Mînzînă s-au aflat senatorul Cristina Stocheci, primarul Petre Funie de la Slobozia, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului Cristi Puiu, Eduard Dima, directorul general adjunct al DRDP București, primarul Constantin Alexandru de la Negrași, secretarul tehnic Cristi Funie, precum și mai mulți consilieri județeni și locali.

Producătorii și cumpărătorii din târg au profitat de ocazie pentru a discuta problemele locale și pentru a-și exprima așteptările de la autoritățile județene. Ion Mînzînă a subliniat că PSD susține producătorii autohtoni, respectând în egală măsură tradițiile milenare.

 

“Am un dialog continuu cu locuitorii județului. Doar împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea Argeșului și pentru un trai mai bun al cetățenilor. Doar împreună, așa cum se vede și aici, în Târgul de Florii de la Slobozia, putem da sens îndemnului “Trăiește românește!”. Le transmit tuturor celor care azi își serbează onomastica să aibă parte de bucurii și sănătate. Duminică binecuvântată!”, a spus Ion Mînzînă.