Candidații PSD la Primăriile Țițești, Ciomăgești și Cuca aduc schimbarea în bine în comunele lor!

Ieri a avut loc lansarea candidaților PSD pentru funcția de primar în comunele Țițești, Ciomăgești și Cuca.

Marian Constantin Chirețu va candida pentru Primăria Țițești, Florea Ene pentru Primăria Ciomăgești și Teodor Georgian Drăgușin pentru Primăria Cuca.

La Adunările Generale ale PSD au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, deputații Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului Cristi Puiu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali, directorul Muzeului Golești Iustin Dejanu, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

 

”La Țițești, Marian Constantin Chirețu este un gospodar apreciat de întreaga comunitate în slujba căreia dorește să își dedice priceperea și energia în următorii patru ani. Cu sprijinul nostru sunt convins că va reuși să schimbe fața localității, va avea toată susținerea. Florea Ene a demonstrate deja că are rețeta reușitei, ca să zic așa, dacă ne gândim la activitatea sa profesională. Sunt sigur că va ști ce are de făcut și pentru a dezvolta comuna Ciomăgești! Iar Teodor Georgian Drăgușin este tânăr, ambițios, bun profesionist, un om de care comuna Cuca are nevoie pentru a se moderniza. Facem echipă împreună pentru cetățeni!”, a declarat Ion Mînzînă.

 

”Avem la Țițești o echipă tânără și puternică pentru o administrație modernă cu servicii de calitate în folosul cetățenilor! Și mai avem un atu important! Ne sunt alături și ne susțin Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, și echipa de parlamentari. Reușim împreună!”, a declarat Marian Constantin Chirețu.

 

”Cel mai important obiectiv cu care intru în această competiție este aceea ca împreună să dezvoltăm comuna noastră. Comuna Ciomăgești merită să aibă la conducere o echipă de buni gospodari care să vrea, să știe și să poată să rezolve problemele cu care se confruntă oamenii. Iar PSD are această echipă!”, a declarat Florea Ene.

 

”La Cuca este vremea pentru un nou început! În echipă cu Consiliul Județean Argeș s-au făcut investiții importante la Cuca! Modernizarea Drumului Județean 703 este doar una dintre acestea! Continuăm să dezvoltăm și să modernizăm Cuca! Împreună putem avea comuna pe care ne-o dorim!”, a declarat Teodor Georgian Drăgușin.