Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei: “Continuăm împreună cu Ambiție, Normalitate, Demnitate și inițiativă pentru Mihăești!”

Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei și-a lansat astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Mihăești. La Adunarea Generală a PSD Mihăești au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, deputatul Pavelescu Nicolae, secretarul de stat Vlad Ștefan Niculae, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, primari, administratorul public al județului Cristi Puiu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali.

”Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei unul dintre cei mai performanți primari din Argeș. Este reprezentativă pentru ceea ce aș numi noul val din PSD Argeș. Bine pregătită profesional, ambițioasă, determinată să facă tot ce îi stă în puteri pentru a dezvolta comuna sa natală, Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei merită felicitări pentru ceea ce a făcut în primul său mandat de primar la Mihăești.

 

 

Va avea în continuare tot sprijinul meu și al Consiliului Județean și al parlamentarilor noștri pentru a realiza și alte proiecte benefice pentru cetățeni”, a declarat Ion Mînzînă.

“Am dorit să fiu astăzi la Mihăești pentru a-mi arăta susținerea față de doamna primar. Am sprijinit-o pentru mai multe proiecte, inclusiv pentru ADIA cu Apă Canal, și o voi susține în continuare. Veți avea cu siguranță și sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă pentru următorul mandat de primar pe care cu siguranță îl veți obține!”, a declarat Cristian Gentea.

 

”După trei ani și jumătate pot îi pot privi sincer în ochi pe concetățenii mei. Sunt trei ani și jumătate în care am luptat pentru această comunitate. Ne respectăm trecutul, dar tot ce facem facem cu gândul la viitor, pentru copiii noștri. Sunt mândră că fac parte din cea mai performantă echipă politică a județului Argeș, PSD. Le mulțumesc concetățenilor mei pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-au acordat până acum și contez în continuare pe susținerea dumnealor. Continuăm împreună cu Ambiție, Normalitate, Demnitate și inițiativă pentru Mihăești!”, a declarat Andreea Iuliana Crîmpiță-Matei.