Aurel Costache și-a depus candidatura pentru Primăria Mioveni: ”Fiecare vot pentru PSD va garanta că Mioveniul se îndreaptă în direcția corectă, condus de o echipă puternică!”

Aurel Costache și-a depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție candidatura pentru funcția de primar al orașului Mioveni. A fost înregistrată la BEC, de asemenea, și lista de candidați PSD pentru Consiliul Local.

 

Alături de Aurel Costache și echipa sa au fost astăzi președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, parlamentari, primari din localitățile limotrofe, consilieri județeni și locali.

 

”Am certitudinea că în orașul Mioveni, un oraș în plină dezvoltare, Partidul Social Democrat va avea continuitate în ceea ce înseamnă actul administrativ datorită performanțelor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Echipa de la Mioveni îmi dă speranțe că rezultatele vor fi chiar mai bune decât în anul 2020, pentru că unitatea de grup este importantă. Domnule Costache, aveți toată susținerea noastră și, după 9 iunie, ne vom întâlni învingători în Mioveni!”, a declarat Ion Mînzînă.

 

”Este o zi emoționantă pentru mine. În aceste momente gândurile mele se îndreaptă către concitadinii mei, spre copiii, tinerii și seniorii Mioveniului, spre cei care lucrează în Uzina Dacia și în celelalte unități economice și instituții din oraș. Voi depune toate eforturile pentru a face mai mult și mai bine pentru Mioveni. Sunt proiecte importante pentru pe care le avem în plan – de la creșterea numărului de locuri în creșe până la infrastructura rutieră și de utilități. Toate aceste proiecte le vom realiza pentru am alături o echipă de consilieri cu experiență deplină. Îi am alături și pe președintele Consiliului Județean Ion Mînzînă, și pe parlamentarii PSD Argeș împreună cu care știm cu toții că s-au adus fonduri importante pentru Mioveni. Fiecare vot pentru PSD va garanta că Mioveniul se îndreaptă în direcția corectă, condus de o echipă puternică!”, a declarat Aurel Costache.

 

 

”Lucrurile importante se realizează în echipă! Sunt încântat și onorat să fac parte din echipa social-democrată a domnului Aurel Costache, viitorul primar al orașului Mioveni. Din postura de reprezentant al administrației locale, domnul Aurel Costache a participat activ la toate transformările pe care le-a cunoscut orașul nostru în ultimele două decenii. În calitate de viceprimar al orașului, și-a pus amprenta asupra majorității investițiilor și proiectelor realizate de echipa PSD în orașul nostru. Investițiile și obiectivele pe care le-a coordonat au adus progres și bunăstare în comunitatea noastră.”, a declarat Ciprian Țurlea, viceprimar al orașului Mioveni.

 

 

”La Mioveni toate lucrurile bune s-au făcut în echipă. Se vede și astăzi când avem alături de noi echipa Consiliului Județean, echipa de parlamentari, echipa Consiliului Local. Partidul Social Democrat a lucrat în echipă, iar asta se vede în rezultatele bune atât de la nivel național, cât și de la nivel local. Echipa PSD rămâne unită la Mioveni și vom continua proiectele de dezvoltare de care are nevoie orașul pentru a ajunge la standardele pe care ni le dorim cu toții!”, a declarat Nicolae Tudose, consilier județean, directorul SC SEdC Mioveni.