Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș: “Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD! Și împreună cu argeșenii am reușit!”

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și-a depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean.

Tot astăzi a fost depusă la BEJ și lista de candidați ai PSD Argeș pentru Consiliul Judetean Arges, întreaga echipă fiind prezentă.

Ion Mînzînă și candidații PSD Argeș au fost însoțiți la BEJ de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, secretar executive PSD Argeș, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, de deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, de vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, de administratorul public al județului Cristi Puiu, de primari, consilieri locali și numeroși susținători.

 

”Le mulțumesc tuturor celor care astăzi m-au însoțit în număr atât de mare. Plecăm cu gândul de a câștiga aceste alegeri! Încrederea pe care argeșenii mi-au acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de oameni și față de județ. Faptele vorbesc de la sine despre ceea ce s-a făcut în ultimii trei ani și jumătate în Argeș. Argeșenii au văzut că noi sunem echipa care vrea să construiască. Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Și împreună cu argeșenii am reușit! Am credința că numai împreună putem continua dezvoltarea Argeșului și putem avea o viață mai bună aici, la noi acasă!”, a declarat Ion Mînzînă.

 

”Domnul președinte Ion Mînzînă, domnul primar Cristian Gentea, colegii noștri consilieri județeni și locali și colegii noștri primari au muncit și au avut rezultate în acest mandat. Ceea ce vedem cu toții în Argeș – atâtea obiective realizate – sunt mărturii ale muncii dumnealor. Privesc cu mare încredere aceste alegeri, fiindcă este întâlnirea noastră cu argeșenii, argeșenii noștri care au avut și au încredere în noi. Pe 9 iunie PSD va avea o victorie categorică în Argeș! Ion Mînzînă, Cristian Gentea și primarii noștri vor arăta că în Argeș avem continuitate, iar această continuitate se bazează pe munca pe care dânșii au făcut-o!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

 

”Îl susținem pe Ion Mînzînă și echipa pe care și-a ales-o pentru Consiliul Județean pentru următorul mandat. Ion Mînzînă și echipa sa au adus fonduri fără precedent pentru investiții în județul Argeș și au făcut performanță. Mult succes, domnule președinte!”, a declarat Cristian Gentea.