Dumitru Drăgușin, candidatul PSD la Primăria Uda: “Mă bucur că fac parte dintr-o echipă puternică!”

Astăzi a avut loc lansarea candidaturii primarului Dumitru Drăgușin pentru un nou mandat de primar al comunei Uda.

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și primar al municipiului Pitești (fiu al satului), deputații Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului Cristi Puiu, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

 

”Dumitru Drăgușin și-a demonstrat calitățile de gospodar, iar investițiile realizate stau mărturie a priceperii sale. Îl vom sprijini în continuare pe Dumitru Drăgușin, vom susține cetățenii din Uda pentru a beneficia și de alte proiecte care să le îmbunătățească viața. Printre proiectele în care vom fi parteneri amintesc aici modernizarea străzilor, extinderea rețelelor de utilități, colectarea deșeurilor”, a declarat Ion Mînzînă.

 

”Dumitru Drăgușin îmi este ca un frate. Eu l-am convins să facă pasul spre PSD, dar n-a fost greu, pentru că el e social-democrat, la fel ca și soția. L-am ajutat mereu, dovadă că localitatea Uda este în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară și beneficiază de serviciile SC Apă Canal 2000 SA Pitești, deși este la 40 km de Pitești. Am schimbat și apometrele de atunci. Îl vom sprijini în continuare și eu și domnul președinte Ion Mînzînă, iar un obiectiv major va fi modernizarea drumului spre Morărești, fiindcă e cea mai scurtă distanță între Vâlcea și Pitești. Dumitru Drăgușin va câștiga funcția de primar al comunei Uda sută la sută și va avea tot sprijinul nostru!”, a declarat Cristian Gentea.

 

”Mă bucur că fac parte dintr-o echipă puternică, cea a PSD, alături de care știu că pot continua proiectele de dezvoltare ale comunei Uda. Am colaborat întotdeauna bine cu Consiliul Județean și cu domnul primar Gentea și am convingerea că vom avea în continuare o cooperare benefică pentru cetățenii din Uda.”, a declarat Dumitru Drăgușin.